יום שבת, 22 באוקטובר 2011

מסעדת Goose Pizzeria, רומא - ביקורת


בחרנו לסעוד במסעדת Goose אחרי שקראנו עליה ביקורות טובות ומכיוון שהיא שכנה ברחוב קרוב מאוד למלון שלנו. לא לקחנו בחשבון שזה רחוב ארוך מאוד, והייתה לנו הליכה של כ- 40 דקות למסעדה. כמובן שבחרנו להתבונן בזה באופן חיובי ולקחת בחשבון ששרפנו קלוריה או שתיים ושאפשר להשלים אותן בארוחה.


גם הפעם לא צילמנו כלום. בשלב הזה עוד לא הפנמנו שכדאי לצלם את האוכל, כיוון שהוא חלק אינטגרלי מהטיול. מה גם שבדרך כלל הגענו מורעבים מהמסעות שלנו לחיפוש המסעדות. בימים שלאחר מכן, תוכלו לראות תמונות של מנות חצי אכולות, מאותה הסיבה.
עוד תמונה באדיבות אתר המסעדה
למנה ראשונה, הזמנתי סלט "פינגווין" שהכיל חסה, גזר, עגבניות שרי, פרמזן, אגוזי מלך ותפוחי עץ. הסלט היה מאוד מעניין ומוצלח, ולא הוספתי לו שום רוטב. אור אכל... ברוסקטה כמובן. למנה עיקרית, אני הזמנתי קלצונה ממולא בגבינות, תרד, חצילים וקישואים. אלא שבמקום תרד, היה במילוי משהו חום בלתי אטרקטיבי בעליל ומר במיוחד, שהרס את כל הבצק הנהדר. אני לא יודעת אם זה היה תרד שרוף או שככה המנה הזאת במקור, אבל זה היה לא מוצלח. אור אכל פיצה עם בצל, שהגיעה עם טון בצל טרי מעליה, ומיותר לציין שהיה לו ריח של בצל מהפה במשך יומיים לאחר מכן.


לשתייה חלקנו שוב את יין הבית, הפעם רבע ליטר יין אדום, שהיה טעים.


לקינוח חלקנו זאכר טורט. לא קינוח איטלקי קלאסי, אבל הוא היה לא רע. אור פחות אהב. העוגה עצמה הייתה קצת יבשה, אבל אני חושבת שככה זה אמור להיות בזאכר טורט. בנוסף שתינו קפוצ'ינו.


החשבון יצא 40 יורו. גם לא כל כך יקר בהתחשב בכך שהזמנו שתי ראשונות, שתי עיקריות, יין, שתיה חמה לשנינו וקינוח. בארץ היה יוצא יותר יקר.


Goose Ristorante Pizzeria, Piazzale Gregorio VII 33, Rome
אתר המסעדה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה