יום שני, 24 באוקטובר 2011

מסעדת Soul Kitchen במסטרה - ביקורת


המסעדה ממוקמת ממש מול תחנת הרכבת Venezia Mestre. כמו שאמרתי, הגענו מורעבים מהנסיעה והיינו צריכים להחליט אם לקנות כריך מהחנות שבתוך תחנת הרכבת, או לשבת במסעדה. לשבת בצהריים במסעדה בחו"ל נתפס אצלי כבזבוז זמן יקר שאפשר לנצל בביקור בכל מיני אתרים, ומה גם שאי אפשר לאכול פעמיים ביום ארוחה מלאה במסעדה, לא מבחינה כלכלית ולא מבחינה תזונתית. הפעם העדפנו לחרוג ממנהגנו ולהעביר את הארוחה הטובה יותר של היום לצהריים.


המסעדה שייכת למלון פלאזה ונראית מבחוץ יוקרתית. עם זאת, כיוון שיש תפריט בכניסה, כפי שנהוג שם לרוב, יכולנו לראות שהיא לא יקרה בכלל.
שלט הכוונה בינלאומי לשירותים בתוך המסעדה. שימו לב לעברית.

בהתחלה בכלל התכוונתי לקחת איזה סלט, אבל תפס את עינינו לוח הספיישלים ועליו מנות היום. עוד היו לנו כמה מאכלים איטלקיים שרצינו לסמן עליהם וי, ואחד מהם היה פולנטה, שלפני ההגעה לוונציה לא נתקלתי בו בכלל. במנות היום הייתה מנה של דג מרלוזה על מצע פולנטה. הוא עלה 8 יורו. מאוד זול יחסית לדג. החלטתי להזמין את המנה. אור התלבט אם להזמין בולונז, אבל אחרי ששאל את המלצרית מאיזה בשר מכינים את הבולונז, החליט ללכת על טאליוליני עם רוטב עגבניות ובזיליקום (7 יורו).


כבר התרגלנו שמנות הפסטה זולות ולא ענקיות, אבל לגבי הדג לא ידענו. המנה הייתה בגודל סביר, אבל חתיכות הדג שבה היו מזעריות. הפולנטה הייתה דייסתית ובהירה, שונה מאוד מהפולנטה הצהובה והסמיכה שאנחנו מכינים בבית (אור: "ממליגה!"). היו גם חתיכות תפוחי אדמה במנה, שהצלחתי להעביר את חלקן לאור אחרי שכנוע מסיבי שהן לא נגעו בדג. היתר נשארו מיותמות בצלחת.


מרלוזה על מצע פולנטה, עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות

גם הפסטה של אור הייתה טעימה. עם בקבוק גדול של סן פלגרינו וכמובן הלחם והגריסיני שמגיעים תמיד לפני האוכל, החשבון היה 18.5 יורו. לא הייתה תוספת מחיר עבור שירות.
טאליוליני ברוטב עגבניות עם בזיליקום


שתי המנות לא מיועדות עבור אנשים רעבים מאוד, אבל הן היו טעימות, השירות היה טוב והאוכל הגיע מהר, והמחיר היה זול יחסית. זו בדיוק המקום המתאים לארוחת צהריים מהירה וקלה.


Soul Kitchen, Viale Stazione 36, Venice Mestre
אתר המסעדה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה