יום שלישי, 25 באוקטובר 2011

מסעדת Sabatini במילאנו - ביקורת


המלון שלנו במילאנו היה במקום מרכזי. היו לא מעט מסעדות באיזור. לאחת מהן הייתה פרסומת גרועה במיוחד: מישהו הקיא מחוץ למסעדה. לא בטוח בכלל שזה קשור לטיב האוכל שם, אבל אנחנו פסלנו אותה מיד. אחרי שבדקנו כמה אופציות החלטנו ללכת למסעדת Sabatini.


המסעדה מעוצבת יפה. המלצרים הלבושים בקפידה והשירות הטוב משווים למקום סגנון מכובד ואילו האנשים שסעדו בה היו לבושים באופן יומיומי. אולי סתם חשבנו שהמסעדות שהיינו בהן היו יוקרתיות, וזו פשוט ברירת המחדל באיטליה.


למנה ראשונה, אפשר כבר לנחש. אור אכל ברוסקטה ואני אכלתי סלט.


למנה עיקרית, חלקנו פיצה רומנה - פיצה עם רוטב עגבניות, מוצרלה וריקוטה. הפיצה הייתה טעימה, אף על פי שהגבינות לא היו מפוזרות עליה באופן אחיד. יצא לנו לאכול ביס עם מוצרלה, ביס עם ריקוטה. אני לא יודעת למה לא צילמנו אותה. אני יכולה רק להניח שהיינו רעבים מדי. אבל טוב שיש תמונה באתר:


שוב חלקנו יין לבן. אנחנו מאוד מאמינים בגיוונים, כפי שהבלוג הזה מעיד עלינו.


לקינוח הזמנו סוף סוף עוגת גבינה. עוגת גבינה זה הקינוח המועדף עלינו בארץ, ובאיטליה ראינו אותו מופיע כמה פעמים בתפריט, אבל תמיד היה משהו אחר שהעדפנו לנסות. הפעם בחרנו בעוגה שכמעט קשה לטעות איתה. העוגה הייתה שונה מעוגת הגבינה האפויה שדמיינו, אבל הייתה טעימה לא פחות - זו הייתה עוגת גבינה קרה, בכוס, על מצע בצק פריך, ובציפוי מתוק של אוכמניות. ליווינו אותה בקפוצ'ינו.


בשלב זה כבר שילמנו במזומן, כך שקשה לזכור מה המחיר המדויק ששילמנו. אם אני לא טועה, זה היה 35 יורו. בכל מקרה, המסעדה לא הייתה יקרה. למעשה, לא היינו באף מסעדה באיטליה שהייתה יקרה יותר אפילו מבתי הקפה שאנחנו אוכלים בהם בארץ. זו סתם פיקציה שאיטליה יקרה. סעו לאיטליה!


Sabatini, Via Boscovich 54, Milano
אתר המסעדה

תגובה 1:

  1. חחחח איזה באסה למסעדה כשמקיאים לידה! העיצוב של התמונה של הפיצה מזעזע, ואני חשבתי שלאנשים עם המפה של איטליה יש חוש עיצוב מפותח, נו מילא. העיקר שהיה לכם טעים.

    השבמחק